Liv och rörelse i skelleftestad

image366

Hå och hej bloggen!

Nu har Skellefteå börjat förbereda sig inför det som komma skall, nämligen julen! I söndags var det nämligen dags för julmarknaden och vi på 154:an var inte sena på att haka på detta evenemang! Det bjöds på skönsång, renar, tomtar och en jävla massa lussebullar som alla stånden envisades med att sälja. Milla förstod inte riktigt deras positioneringsstrategi då samtliga riktade in sig mot samma kundsegment utan variation...vad skulle Kotler et al säga om detta! (för att inte tala om vår kära föreläsare Lars Z, alias Hälge-strumpan). Irene kände sig riktigt hemma bland renarna som hade trängts ihop i ett litet bås mitt på torget, exotisch exotisch.

Mitt bland alla tomtar och troll uppenbarades plötsligt en basketkorg och Milla var inte sen på att skryta om hur förträffligt bra hon var på basket som ung. Och innan hon visste ordet av hade hon utmanat Irene på en match, och Irene (som även hon briljerat som basketstjärna i sin ungdom, vilket hon givetvis inte yttrade...) var inte sen på att nappa! Den blev en hård och spännande match, med mycket publik (vår lärare Åsa kom lämpligtvis förbi mitt i matchen) och det visade sig att Irene var den som krossade Millas självförtroende i basket. De båda fick dock välja ut ett gemensamt pris som bestod utav en kortlek, mycket användbart!

Efter denna utmattning beslöt sig sällskapet (som även inkluderade Cebastian) att ta en fika på vårt favoritställe Coffe In. Där blev det glögg, öl, kaffe, oboy och saffransbullar så det stod härliga till. Eftersom Maria hade jobbat hårt natten innan på Pinkertons kick-off för Sweden Rock och skolarbetena väntade tillsammans med kissekatten beslöt vi oss sedmera för att traska hemmåt i snöstormen.

Idag har vi varit i studion och spelat in vår förträffliga låt, och det visade sig att Maria hade oanade marackastalanger! Vi vet ännu inte om det kommer bli förnedring eller hyllning när låten offentliggörs nästa vecka!

Om

Min profilbild

154:an

En glad 08:a, en vild skåning och en galen göteborgare




RSS 2.0