Livets vatten

Hej bloggen!

Helgen som passerat har gått i vinets härliga tecken. Milla körde en tredagars medan Irene och Maria nöjde sig med två. I fredags stod det sport på schemat med inslag av såväl fotboll, basket och hockey. På vägen hem möttes vi av ett kärlekspar i form av två igelkottar som skulle få till det. Den ena verkade dock vara mer sugen än den andra, vi hoppas dock att det blev en lustfylld natt för de båda små liven.



Knappt han bakfyllan lägga sig förrens det var dags att öppna ytterligare vinflaskor, denna gång med ost och kex som tillbehör. Irene hade hypat upp en speciell ost som tillverkats i Italien och som hennes mor flygit hem från Monaco. Den såg dock ut som en blandning mellan en stor potatis och palt, och smakade enligt Milla och Maria korv medan Irene besviket framhöll att den faktiskt inte smakade särskilt mycket. Men den var som inte äcklig... Det var en ytterst trivsam tillställning som toppades med film och skratt.


Idag har vi dock hållt oss borta från allt vad alkohol handlar om. Däremot hände något otippat vid lunch, Irene stod och diskade när Milla plötsligt skrek till "Titta, ett tåg!" , Irene blev något förbryllad då Skellefteå saknar en tågstation. Men helt riktigt, det var ett tåg som passerade förbi Seedstreet.

image673


Kommentarer
Postat av: Erik

Mmm gravskändning... trevligt.

2008-05-19 @ 21:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

154:an

En glad 08:a, en vild skåning och en galen göteborgare




RSS 2.0