äckligare jobb än charken finns!

Det finns ju dom som tycker att mitt förra sommarjobb på chark och paketering av kött låter äckligt. Läs då detta:

"Dagen börjades med att salta gårdagens nöttarmar som legat på sköljning i nollgradigt vatten under natten. Under tiden påbörjades slakten av dagens grisar, och deras magpaket kom ner till oss som var på våningen under, där ett lag, tog hand om dem. Magarna öppnades, tarmarnas innehåll kramades ur innan de vändes ut och in för att tvättas rena.
  
150 grisar om dagen, många meter tarm per gris. Grip tag med högra handen runt tarmen, dra tarmen med vänsterhanden så den glider igenom högerhanden för att få bort det mesta av sköljvattnet, ner med den i ett saltkar. 
  
Från facket längst till vänster packades löpmagarna som sedan används för att göra ostlöpe. Sedan kom alla snoppar och pungkulor ner i samma ränna som grisöronen kommit i under förmiddagen. Det var alltid välkommet, för då visste man att slakten var slut och att det nästan var dags att gå hem."

BLÄÄÄÄÄ!!

maria
 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jadu maria, pengar...du måste tänka att det är pengar =) Hur går det annars för dig? När kommer ni alla tillbaks till Skellefteå? September? Hade tänkt o åka o hälsa på er nån dag sen när ni börjat igen. H det bra. Många kramar!

2007-07-31 @ 12:54:24
Postat av: piddor

jagtänkerblivegetariannärjagorkar. varförorkarjaginte. detärsynd. ses snart!

2007-07-31 @ 13:29:25
Postat av: Angelica

Tack Camilla du är la super! Ska lägga ut lite krokar i området så får vi se vem som vill ha mig boende hos dem hehe:) Har en kompis i Malmö minst men man vill som inte tränga sig på:) Höpp öpp hur var de med ditt självförtroende? Jag satt å sippra drink när jag gkorde de kanske är interlligens höjande? Testa om de fungerer för dig med haha:) Kramar

2007-08-01 @ 17:28:59
URL: http://LindbergA.blogg.se
Postat av: Macintosh

Haha ja fan vad är de man stoppar i sig men va fan lite skit rensar magen finns de väl nått som heter :)
När tänkte damerna åka till Skeå? Är de möjligtvis en lite fest vi får dra ihop när vi kommer upp må tro?

2007-08-01 @ 19:20:10
URL: http://skepparn81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

154:an

En glad 08:a, en vild skåning och en galen göteborgare




RSS 2.0