Vindaloo och galna greker

Hej bloggen!

Nu är det måndag och därmed dags att summera helgen som gått.  Som vanligt börjar vi i kronologisk ordning med fredagen. Efter lite häng på staaan blev det otippat en uppstyrning av ett party på villagatan. Det var den förträffliga Angelica som var hjärnan bakom denna förträffliga idé. Maria hade bestämt sig för att han en jävligt lugn kväll och höll därmed ställningarna framför TV:n när Milla och Irene söp till. Meningen var att de skulle dra till statt men efter att ha peppat samtliga på festen att dra dit, slappade de själva med en öl i handen på Davids rum för att sedan bege sig till Max för att avnjuta en kvällsmåltid.

Lördagen stod för ombytta roller då Maria lämnade fortet på 154:an för att bejaka sin sociala sida på Pinkerton. Milla, Angelica och Cebastian körde på mystemat och kollade film och krängde godis medans Irene låg i sin säng utan att kunna röra sig på grund av en benförlamning. Helt plötsligt händer det, blåljuset blinkar in genom Millas fönster och sällskapet störtar mot balkongen för att ta del av ett polisuppbåd utöver det vanliga. Det var ficklampslysning i bakluckor, samt under motorhuven, fingervisning och pappersskrivning. Bilen som stoppats genomsöktes grundligt, förmodligen i jakt på det största knarkpartiet som aldrig hittats i Skellefteå. Kort efter att polisdramat har överspelats händer nästa dramatiska upplevelse. Irene, som vi tidigare nämnt drabbats av benförlamning, rusar in i rummet som en jesufrälst krympling skrikandes "Dom dödar honom!!". Grannens fest hade tydligen spårat ut en aning och resulterat i att en deltagare skulle döda festfixaren Jonas. Kort därefter blev det dödstyst hos grannen, och ingen vet än idag vad som egentligen hände den där lördagsnatten...

Söndagen tillbringades i skolan där det pluggades och tränades för fullt! Därefter begav sig töserna till Coop, och på vägen dit råkade de träffa en ovanligt pratglad dalmas/gubbe. Denna gubbe pratade först helt oskyldigt om väder och vind, men kom helt otippat in på sin krigstid på Cypern där han sköt greker som våldtog får. Efter denna lite halvtvära vändning fick töserna bråttom till Coop och tog farväl av denna skumma dalmas. Väl på Coop fyndades det hej vilt då ett inköp av indisk Vindaloo och Tikka Masala införskaffades. Vi vill ge alla ett stort tips att prova på dessa förträffliga såser som ger en närmast orgasmisk smakupplevelse! De är även helt veganska, så vår vän Marklund kan också ta sig ett smakprov, de finns vid den orientaliska hyllan på Coop, mittemot frysdiskarna.

Idag måndag har endast bestått av plugg, plugg o träning samt coophandling efter morgondagens middag med Karin. Vi saknar dock en deltagare, vår vän Anna som åkt till Thailand för att sola och bada. Vi hoppas att hon har det bra och passar även på att önska alla våra bloggläsare en trevlig måndagskväll!

Hare!

Om

Min profilbild

154:an

En glad 08:a, en vild skåning och en galen göteborgare




RSS 2.0