Bowling och balkonghäng

image528image527


Hej bloggen!



Så var det äntligen dags för balkongsäsongen att invigas! Irene var först ut och putsade upp balkongmöblemanget med det fantastiska medlet cilit bang. Sedan svidade hon om i sann finskavinterkriget-anda till täckbyxor, vinterjacka, mössar, vantar, raggsockar och de mintgröna michael jackson-skorna. Milla äntrade en stund senare balkongen iförd skidställ och dunsockar. Men flitiga som töserna är fick även ett par vetenskapliga artiklar göra dem sällskap på balkongen tillsammans med en bag-in-box. Så nu sitter vi här och njuter av livet, solen och den smältande snön samtidigt som rödtjutets sträva smak flyter i våra ådror och vi super in den kunskap som artiklarna förser oss med. Ack så trivsamt! Även Maria har gjort ett snabbt besök på balkongen då hon hysteriskt kom utspringande och meddelande att tentan anlänt! Maria och Milla klarade den med bravur, Irene hade lite otur med frågorna men hon är inte bitter för det utan ser glatt fram mot hemtentan.




Eftersom tillgången till Internet sviktat denna vecka har vi inte hunnit skriva om vår bowling-upplevelse. Det var i onsdags vi gjorde entré i bowlinghallen, med blandat resultat. För Milla gick det jävligt bra fram tills hon slängde iväg ett klot vid fel tidpunkt, vilket resulterade till att banan kolappsade och personalen fick dra djupa suckar. Efter 5 minuters bowlande utbrast Irene, "Fan vad jag älskar bowling!". 10 minuter senare lät det lite annorlunda då hon utbrast med lite mer irritation i stämman  "Vilken jävla skitsport, jag hatar bowling!": Det gick inte så bra med andra ord. ..





Ikväll ska killarna i klassen grilla och dricka öl i villan, vi är tydligen inte välkomna för det är grabbkväll. Men det är kanske lika bra det eftersom vi förmodligen inte är särskilt omtyckta just nu. Det är nämligen så att vi är tre små uppsats-facsister som i sann Hitler-anda driver våra gruppmedlemmar till vansinne. Vi vill passa på att be om ursäkt till de drabbade, vi vill bara uppsatsen väl, så det inte personligt. Ikväll ska Maria jobba på Pinkerton där det är gubbrock som gäller. Milla och Irene ska ha tjejkväll med Angelica och göra sånt som tjejer gör, dricka vin äta popkorn och kolla på Let's dance.

Skepp ohoj!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

154:an

En glad 08:a, en vild skåning och en galen göteborgare




RSS 2.0